STNKY med er logo

Vi kan samarbeta med dig för att skapa egna STNKY-bags för din klubb, organisation eller företag.

STNKY med er logo

Vi kan samarbeta med dig för att skapa egna STNKY-väskor för din organisation eller verksamhet.

1. Välj din STNKY Bag

Leta upp er modell (storlek och färg) av STNKY Bag på vår hemsida  eller kontakta oss. Vi kan också tillverka anpassade storlekar och färger.

3. Ge oss din feedback

Oavsett om det är OK eller om du vill att vi ska göra justeringar, låt oss veta så kommer vi snabbt vidare!

2. Låt oss veta vad ni vill ha

Låt oss veta hur många väskor ni vill ha och skicka oss ert logo/artwork som en .ai-, .pdf-, .eps- eller .psd-fil, tillsammans med måtten och placeringen på påsen. Vi skickar en offert och en digital mockup inom 72 timmar … Skickas till: hej@stnkybag.se

4. Bekräfta och skicka er order

När allt ser bra ut, bekräfta din beställning. Vårt team skickar en orderbekräftelse och det är det hela. Luta dig tillbaka, slappna av och vänta tills dina helt nya STNKY-Bags anländer.

Varför samarbeta med STNKY?

Vårt företag värdesätter den påverkan vi har på människor och planeten. Detta påverkar hur vi producerar, distribuerar och säljer STNKY-bags.

Vi äger en fabrik i Mexiko där våra anställda får betalt med en rimlig lön för sitt arbete. Vi gör allt vi kan internt och allt vi köper uppfyller rättvisemärkta kriterier. Våra material är så miljövänliga som möjligt och vi använder så mycket som möjligt återvunnet material genom hela våra processer.

Vi gör all vår design internt och ser till att allt ser så bra ut som du vill ha det. Vi kan också göra anpassat arbete inklusive väskstorlekar och färger, så att vi kan göra något unikt för ditt varumärke.

Visste du att varje STNKY-väska kan spara 700 plastpåsar från att hamna på soptippar eller värre, i våra hav? De återanvändbara STNKY-väskorna kan användas om och om igen.

EQUINOX ett samarbetsexempel

Problemet

Varje dag använde Equinox hundratals plastpåsar som de delade ut till sina anställda för att förvara sin svettiga utrustning i. Dessa plastpåsar kommer så småningom att hamna på soptippar eller värre, i naturen. Valet var att föregå med gott exempel och matcha sina kunders hälsosamma val och Equinox bestämde sig för att leta efter ett mer hållbart alternativ.

Lösningen

STNKY samarbetade med Equinox för att erbjuda dem en återanvändbar väska, som de kan erbjuda sina anställda utan kostnad. Resultatet blev STNKY Mini – en specialversion utvecklad speciellt för Equinox. STNKY Mini är en mindre version av STNKY-väskan utan det inre nätet. Den vattentäta väskan är perfekt för att förvara svettiga gymkläder och fånga både svett och lukt. Efter de anställdas positiva mottagande av STNKY-väskan tog STNKY och Equinox samarbetet ett steg längre och erbjuder nu också (skräddarsydda) STNKY-produkter i The Shop, deras butiker i gymmet.

AADMD ett annat exempel

Problemet

STNKY samarbetade med AADMD för att ge sina studenter och medlemmar i sitt program en STNKY. De flesta av dess medlemmar är hälsoarbetare, under COVID-19-pandemin har de behövt mer skydd för att bibehålla sin hälsa och fortsätta att rädda liv. STNKY kunde hjälpa dem att hålla sina kontaminerade kläder åtskilda och tillät dem att tvätta dem utan att röra vid dem och det är så akademin bestämde sig för att samarbeta med oss.

Lösningen

Tack vare detta kunde deras dotterbolag under pandemin skydda deras hälsa. Detta genom att separera förorenade kläder i STNKY-väskan, så att de kunde tvätta den utan att röra vid den tack vare dess inre nät.

Vi erbjudeer:

• Anpassade storlekar
• Print med er logo
• Ert färgval

Våra kunder är:

• Organisationer
• Gym
• Sport team
• Hälsovård

Vi vill gärna samarbeta med dig!

Skicka oss ett meddelande eller ring!

Varukorg